6.december. Kærlighed

Nope… Jeg agter ikke at smide en opskrift på aftenens helt fantastiske kartoffelcurry… nej. Det her billede er meget vigtigere for mig end at fable intenst løs om fordelene ved at spise mindre kød og så’n… Billedet er vigtigt fordi jeg de sidste par måneder har været virkelig presset… eller faktisk har det sidste år virkelig trukket sine veksler… så meget at jeg ganske enkelt har haft nedprioriteret ting, der ikke i sig selv handlede om overlevelse og mental sundhed for mig og min mini-familie. 

Men endelig rejser jeg mig… og jeg gør det sammen med den unge mand,  som I ikke kan se sidde på den anden side af bordet. For i dag lavede jeg mad, mens han hjalp i stuen, og vi delte en øl og snakkede om det unge-liv han lever lige nu, min kloge og enormt sjælskloge søn..

 Det er ingen hemmelighed, at vi ikke altid har haft det let, og at vi begge er to ganske temperamentsfulde personligheder kommer heller ikke bag på ret mange, tænker jeg. Du… gooo…de…ste… hvor har vi.. erhmmm.. . well..  Det lader vi vist bare stå usagt, men vi har ihvertfald sjældent kedet os.  

 Men jeg lærte noget som ung, da jeg med mellemrum boksede med mine forældre… og de stod over for en kommunalansat, der sagde, at der var masser af hjælp at hente…hvis de gik med til en anbringelse. De besluttede sig for ikke at give op. De insisterede. Blev ved. Og jeg rejste selv hjemmefra som 16-årig men med en bagage der hed kærlighed overvinder alt. 

 Jeg har flere gange, som mor, tænkt, at jeg ikke havde andre værktøjer end at elske min søn og knokle på…blive ved… 

…og det er dage som i dag, hvor han ser mig som en ressource, hvor vi hygger os, snakker og griner…der giver de der tiltrængte puf i ryggen, der fortæller, at det nok skal gå godt… 

 Lige om lidt bliver han 17, og min rolle er skiftet fra opdrager til guide… og det er fint, at min rolle skifter..  men knægten vil altid være min lille krøltop uanset hvor lang han bliver. 
Åååhah… sentimental moderkærlighed haves . 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s